LENS WG3 / Sample Env. & Deuteration meeting

Europe/Paris
Rooms no 226 and 158 (24/09) and no 121 and 158 (25/09) (ILL4)

Rooms no 226 and 158 (24/09) and no 121 and 158 (25/09)

ILL4

Institut Laue-Langevin (EPN Campus) 71 Avenue des Martyrs, 38000 Grenoble
Eddy Lelievre-Berna
Description

The aim of this meeting is threefold:

  • to discuss common projects and coordinate the Deuteration and Sample Environment related topics within LENS,
  • to link to the other subgroups of WG3 and beyond,
  • to wrap up the topics of SINE2020.
Participants
  • Armando Maestro
  • Eddy Lelievre-Berna
  • Giovanna Fragneto
  • Hanna Wacklin-Knecht
  • john webster
  • Jürgen Allgaier
  • Jürgen Peters
  • Krishna Chaithanya Batchu
  • Marek Bartkowiak
  • Oleg Kirichek
  • Richard Down
  • Steve Wakefield
  • Tim D Adam
Contact : B. Dubouloz
  • Tuesday, 24 September
    • 12:30 14:00
      Lunch 1h 30m Guest Room (Restaurant)

      Guest Room

      Restaurant

    • 14:00 15:00
      Deuteration sub-group — SINE2020 wrap-up 1h room 226

      room 226

      ILL4

    • 14:00 15:00
      Sample Env. — SINE2020 wrap-up 1h room 158

      room 158

      ILL4

    • 15:00 15:30
      Deuteration sub-group — Presentation of the PAs 30m room 226

      room 226

      ILL4

    • 15:00 15:30
      Sample Env. — Presentation of the PAs 30m room 158

      room 158

      ILL4

    • 15:30 16:00
      Coffee break 30m 1st floor

      1st floor

      ILL4

    • 16:00 18:30
      Deuteration — Discussion of possible sub-projects 2h 30m Room 226

      Room 226

      ILL4

    • 16:00 18:30
      Sample Env. — Discussion of possible sub-projects 2h 30m room 158

      room 158

      ILL4

    • 19:30 22:30
      Dinner, Deuteration & Sample Env. sub-groups together 3h
  • Wednesday, 25 September
    • 09:00 10:00
      Deuteration — Conclude discussion on PAs 1h room 121

      room 121

      ILL4

    • 09:00 10:00
      Sample Env. — Conclude discussion on PAs 1h room 158

      room 158

      ILL4

    • 10:00 10:30
      Coffee break 30m 1st floor

      1st floor

      ILL4

    • 10:30 12:00
      Joint session — Deuteration & Sample env. 1h 30m rooms 121 and 158

      rooms 121 and 158

      ILL4

    • 12:30 14:00
      Lunch 1h 30m Guest Room (Restaurant)

      Guest Room

      Restaurant

Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×